Home / Wellness & Spa / Wellness & Spa Zagreb
  • zagreb-wellness-spa-magic-croatia

Wellness & Spa Zagreb

Nakon napornog dana počastite se s nekim od najboljih spa i wellness tretmana u Zagrebu. U ponudi su razni luksuzni spa tretmani, masaže s toplim vulkanskim kamenjem i hidro te aroma terapija. 

zagreb-wellness-magic-croatia

ESPLANADE HOTEL, 4*
Esplanade je povijesni, luksuzni hotel u centru Zagreba. Opustite se u toploj kupelji ili odaberite između različitih vrsta masaža koje imaju ljekovita svojstva i psihoterapeutski učinak na vaše tijelo. De-stress masaža je fokusirana na predio leđa i vrata, dok će Mediteranska masaža revitalizirati i nahraniti vašu kožu jer koristi najkvalitetnije maslinovo ulje, lavandu i morsku sol. Masaža toplim kamenjem kombinacija je zagrijanog bazaltnog kamenja i esencijalnih ulja.

> Rezervirajte Welness & Spa

zagreb-spa-wellness-magic-croatia

PALACE HOTEL, 4*
Palace hotel smješten je u samom centru grada, u secesijskoj palači iz 1891. godine. Mei wellness centar smješten unutar hotela prava je mala oaza mira u samom srcu Zagreba. Riješite se stresa uz Anti-stress masažu, zasladite svoj dan uz Čoko masažu ili zajedno sa svojom srodnom dušom uživajte u masaži za parove.

zagreb-sauna-wellness-spa-magic-croatia

ARISTOS HOTEL, 4*
Aristos hotel udaljen je 10 km od centra grada. Aristos Wellness & spa centar sadrži saunu, infra-crvenu saunu, parnu kupelj, tuševe doživljaja, whirlpool te relax zonu.
Parna ili turska sauna je jedan od najstarijih načina opuštanja i čišćenja tijela. Visoka vlažnost i zrak aromatiziran prirodnim eteričnim uljima povoljno utječe na dišne puteve, poboljšava cirkulaciju, otvara pore, a koža postaje meka.
Infracrvena sauna bazira se na djelovanju infracrvenih zraka koje povoljno djeluju na kožu, mišićno tkivo, zglobove, probavni sustav, krvotok i srčani mišić, krvni tlak, stimuliraju izgradnju kostiju i metabolizam te aktiviraju imunološki sustav.
Oslobodite se napetosti i opustite mišiće hidromasažom u whirlpoolu. To je prirodan oblik masaže pomoću hidro i zračnih mlaznica.
Pored toga u ponudi je i tradicionalna tajlandska masaža.

zagreb-wellness-center-magic-croatia

ANTUNOVIĆ HOTEL, 4*
Antunović hotel smješten je 6 km od gradskog centra. Na osmom katu hotel smješten je Aspa wellness i spa centar koji u ponudi ima raznovrsne tretmane za njegu lica i tijela, masaže (aroma masaža, antistress, klasična masaža cijelog tijela). Spa zona ima bazen s ugrađenom pumpom za hidromasažu i protustrujnim plivanjem, whirlpool za četiri osobe, parnu kupelj te finsku i bio saunu.

> Rezervirajte Welness & Spa

Upit za rezervaciju