Home / Wellness & Spa / Wellness & Spa Split
  • split-wellness-spa-magic-croatia

Wellness & Spa Split

Split wellness i spa ponuda je među boljima u Hrvatskoj. Split je obalni grad, koji se je razvio iz lokacije Dioklecijanove palače, koju je rimski car izgradio kao rezidenciju za svoje umirovljenje. Stoga je Split, idealno mjesto da odmorite svoju dušu i tijelo.

> Rezervirajte Welness & Spa

wellness-spa-split-magic-croatia

HOTEL TIME, 4*
Hotel Time je butik hotel smješten samo 2 km od starog grada. Unutar hotela nalazi se moderni wellness centar MeTime, kojis sadrži preljevni bazen sa slapom, bazen za plivanje, a u blizini je jacuzzi za dodatno opuštanje.
Riješite se stresa i relaksirajte se kombinirajući bazen s tepidarijem, turskom kupelji i tropsku kišu. Razmazite se s posebnim spa tretmanima koji će poboljšati vaše fizičko i duhovno stanje. Piling će dubinski očistiti vašu kožu, ostavljajući ju glatkom poput svile. Izaberite opuštajuću masažu kreiranu prema vašim željama. Kreirani su i različiti paketi i ulaznice koje uključuju korištenje spa zone i dodatne tretmane s najboljim omjerom cijene i ponude.

massage-split-magic-croatia

HOTEL ATRIUM 5*, Split

Hotel Atrium je smješten samo 1 km od starog grada. Odmorite svoj um i tijelo u prostranom Aurelia wellness i Spa centru u centru Splita. To je mjesto gdje vrhunski specijalisti u sinergiji s top proizvodima zadovoljavaju sva vaša očekivanja.
Počastite se posebnom Royal De-Stress masažom ili Orijental Spa masažom. Osim masaže, možete se opustiti uz Kneipp hidro terapiju, tursku kupku ili finsku saunu. Za koji god tretman se odlučite, nećete pogriješiti jer ćete poboljšati cirkulaciju, odmoriti se i osjećat ćete se bolje.

split-wellness-beauty-magic-croatia

AQUA MED MEDICAL WELLNESS & CONSULTING
Aqua Med medical consulting je novo otvoreni wellness i spa centar s podružnicama i u drugim dijelovima Hrvatske. Stručni tim i visoka tehnologija garancija je najbolje usluge.
Možete izabrati: medicinsku masažu, ako osjećate napetost ili bolove u kralježnici, Acqua Med masažu koja pruža dubinsku relaksaciju cijelog tijela ili pak Aroma relax masažu koja koristi esencijalna ulja koja imaju antiseptičko djelovanje i osvježavaju tijelo. Posebni tretmani uključuju brojne tretmane ljepote i anti-aging tretmane.

massage-split-magic-croatia (2)

HOTEL LUXE, 4*
Hotel Luxe smješten je u neposrednoj blizini starog grada, a Luxe wellness centar ima saunu, jacuzzy i masaže koje će vas opustiti i pripremiti za vaše svakodnevne aktivnosti. Možete birati između masaže cijelog tijela, sportske ili aromaterapeutske masaže i masaže vrućim kamenom. Također, u ponudi su različiti anticelulitni i programi njege tijela koji uključuju spa blato i mediteranski piling tijela.

wellness-split-magic-croatia

HOTEL KATARINA, 4*
Hotel Katarina smješten je u neposrednoj blizini Splita, samo 8 km od centra grada. Unutar hotela nalazi se wellness koji predstavlja pravu oazu mira. Možete odabrati klasičnu masažu cijelog tijela, sportsku masažu, anticelulitnu masažu ili masažu vrućim kamenjem. Ako tražite specijalizirane tretmane tijela, možete birati između hidratantnog tretmana lica, anti-age tretmana, tretmana lica za muškarce ili pilinga zbog kojeg ćete se osjećati osvježeno i opušteno.

> Rezervirajte Welness & Spa

Upit za rezervaciju