Home / Wellness & Spa / Wellness & Spa Plitvice
  • Plitvice-wellness-spa-magic-croatia

Wellness & Spa Plitvice

Plitvice su jedna od top destinacija u Hrvatskoj. Sa 16 jezera i brojnim slapovima može biti izazov za posjetitelje koji žele maksimalno iskoristiti svoj izlet na Plitvicama i proći većinu Nacionalnog Parka.
Imajući to na umu, razmislite o tome da izdvojite par dana i kombinirate posjet Plitvicama, bajkovitoj prirodi i opustite se u luksuznim Wellness i Spa centrima.

> Rezervirajte Welness & Spa

jacuzzy-plitvice-magi-croatia

HOTEL JEZERO, 3*
Hotel Jezero smješten je u središnjem dijelu Nacionalnog parka Plitvička jezera i kombinacija je izvrsne usluge i pristupačnih cijena. Nakon dugog dana u prirodi, uživajte u finskoj sauni ili turskoj kupki i opustite se u izvrsnom ambijentu. Osim toga, moći ćete uživati u jacuzziju i revitalizirajućoj energiji vode.

plitvice-sauna-magic-croatia

FENOMEN PLITVICE RESORT, 4*
Fenomen Plitvice resort je smješteno u prekrasnoj šumi, samo 5 km od nacionalnog parka Plitvice. Resort se sastoji od potpuno obnovljenih stoljetnih drvenih kućica i novoizgrađenih drvenih kuća s Betula Spa centrom. Okruženi prirodnim materijalima i mirisima uživat ćete opuštajući se u sauni ili jacuzziju. Zahvaljujći kombinaciji prekrasne prirode, luksuznog komfora, rustikalne atmosfere i modernog Spa centra, zasigurno ćete doživjeti transformaciju i prijeko potreban mir.

> Rezervirajte Welness & Spa

Upit za rezervaciju