Home / Razgled Zadra / Virtualna šetnja kroz povijest Zadra uz licenciranog vodiča
 • img_20190617_105324_resized_20190617_095116200
 • vr-tour-history-of-zadar
 • virtual-reality-zadar-walking-tour
 • virtual-reality-of-zadars-history
 • zadar-virtual-reality-tour

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra uz licenciranog vodiča

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra je šetnja kroz stari grad uz vodstvo licenciranog vodiča do 8 najatraktivnijih lokacija gdje ćete uz pomoć VR (Virtual Reality) naočala otkriti kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima. Pored virtualnog prikaza, audio vodič preveden na 7 jezika pruža najznačajnije informacije o Zadru i povijesnim događajima. Zakoračite u virtualni svijet, vratite se u prošlost i doživite preko 2000 godina zadarske povijesti.

DOSTUPNO: svaki dan

> Rezervirajte VR razgled grada 

ISTAKNUTO:

 • Otkrijte tisućljetnu povijest grada Zadra kroz virtualnu šetnju do 8 najatraktivnijih lokacija u starom gradu
 • Doživite atraktivne virtualne prikaze od 360°, animacije 3-D objekata, zvučne efekte i audio zapis na čak 7 svjetskih jezika (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, esperanto i hrvatski)
 • Uživajte u panoramskom pogledu na zadarski poluotok iz balona na vrući zrak, stanite u središte nekadašnjeg antičkog Foruma, otkrijte kako je Zadar izgledao tijekom bombardiranja u Drugom svjetskom ratu i još mnogo toga
 • Licencirani vodiči su dostupni na sljedećim jezicima: hrvatski, engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, nizozemski, norveški, švedski, poljski, češki, ruski, slovenski, rumunjski, mađarski, katalonski, kineski i japanski.

PLAN OBILASKA:
Trajanje: 3:00 sata

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, zadarska povijest je sada bliža nego ikad. Uz pomoć VR naočala, ne morate zamišljati kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima. Umjesto toga, ponovno ćete proživjeti prošlost i dobiti uvid u ključne trenutke zadarske povijesti. Virtualna šetnja kroz povijest Zadra nije samo razgledavanje grada, to je pješačka tura uz audio vodič i licenciranog vodiča u starom gradu, gdje ćete posjetiti 8 najatraktivnijih mjesta i ući u svijet virtualne stvarnosti kako biste oživjeli najznačajnije povijesne trenutke. VR naočale na tim lokacijama projiciraju atraktivne virtualne prikaze od 360°, animacije 3-D objekata, zvučne efekte i audio zapis na čak 7 svjetskih jezika.
Stajat ćete u centru rimskog foruma, izgrađenog prije 2000 godina, a čiji ostatci su vidljivi i danas. Pored toga, doživjet ćete bitku iz 1202. godine i bombardiranje u II. svjetskom ratu. Saznat ćete više o važnosti i razvoju Zadra i usporedit ćete povijesne prikaze sa sadašnjim izgledom grada. Prilagođen dizajn jednostavnog korisničkog sučelja omogućuje korisniku da sam odabere kad će vidjeti sljedeću točku, a za upravljanje VR naočalama  nije potrebno napredno tehnološko znanje. U svakom slučaju, licencirani vodič bit će vam na raspolaganju tijekom cijelog trajanja ture te vam više reći o zanimljivostima grada.

CIJENA: 148,00 HRK ili 20,00 EUR  za grupe od 15 ili više osoba

UKLJUČENO U CIJENU:

 • VR naočale i daljinski upravljač
 • Audio vodič: engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, esperanto, hrvatski
 • licencirani vodič
 • posjeti lokacijama
 • PDV

> Rezervirajte VR razgled grada 

TEHNIČKI OPIS:

VR naočale: Oculus All-in-One VR naočale, prikaz visoke rezolucije, kontroler, ugrađeni audio sustav

TEŽINA: lagana pješačka tura
PONIJETI: udobna obuća, boca vode, osobna iskaznica

MJESTO POLASKA:

Upit za rezervaciju