Home / Izleti / Aktivni izleti / Veslanje na dasci kanjonom Zrmanje
 • Veslanje na dasci kanjonom Zrmanje Hrvatska
 • Veslanje na dasci kanjonom Zrmanje Hrvatska paddle surfing
 • Paddle surfing na Zrmanji
 • Kanjon rijeke Zrmanje veslanje dasci

Veslanje na dasci kanjonom Zrmanje

Veslanje na dasci kanjonom Zrmanje omogućuje vam da rijeku Zrmanju doživite na posve drugačiji način! Ovaj rekreativni sport idealan je za sve uzraste, bez obzira jeste li sportski tip osobe. Jedino što vam je potrebno je uloviti ravnotežu.

> Rezervirajte izlet

TERMINI: po dogovoru

O DESTINACIJI:

Zrmanju nazivaju rijekom prevrtljive ćudi i ljepotica i zvijer. Njena je ćud uvjetovana prirodom, stoga je s njom svaki susret drugačiji i neponovljiv. Pogodna je za sve vodene aktivnosti i sportove, pa tako i za veslanje na dasci. Ovaj zanimljiv i novi sport potekao je s Havaja.

Stand Up Paddle surfing ili veslanje na dasci postaje jedna od najpopularnijih aktivnosti na otvorenom. Sve što vam je potrebno je daska nešto veća i šira od one za surfanje i veslo koje koristite za veslanje dok ste na dasci.

PLAN IZLETA:
POČETAK: 10:30 sati
KRAJ: 12:30 sati
Trajanje izleta: 2 sata

Mjesto okupljanja Muškovci (Berberov buk) službeni je završetak rafting staze, a početak izleta veslanje na dasci. Početak staze može biti i u Obrovcu, vi birate gdje želite doći i krenuti. Ukoliko dolazite u Muškovce, polazak je kod željeznog mosta. Veslanje započinje od  željeznog mosta na rijeci pa uzvodno do prvih slapova. Ako dolazite u Obrovac, veslanje započinje od Obrovca nizvodno do ušća rijeke ili uzvodno do prvog slapa.
Kod veslanja na dasci prethodno znanje nije nužno, za sve one koji će ovaj zanimljiv sport probati po prvi put, naši će instruktori pokazati i objasniti sve što morate znati kako bi se nesmetano mogli opustiti i zabaviti dok se bavite ovom aktivnosti i uživate u ljepotama rijeke Zrmanje.

CIJENA: 150,00 kn po osobi

UKLJUČENO U CIJENU:

 • korištenje daske za veslanje
 • veslo
 • instruktor/vodič
 • osiguranje
 • PDV

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

 • prijevoz do mjesta polaska Muškovaca ili Obrovca
 • osobna potrošnja

> Rezervirajte izlet

PREPORUČENA DOB: prikladno za sve uzraste
PONIJETI SA SOBOM:
kupaći kostim, dodatnu majicu, ručnik, sunčane naočale, krema za zaštitu od sunca
TEŽINA IZLETA: lagano, nije fizički zahtjevno

MJESTO POLASKA:

Izlet počinje u Obrovcu ili Muškovcima. Ukoliko ne možete sami doći, prijevoz Zadar-Obrovac-Zadar  je organiziran ponedjeljkom, srijedom i petkom te iznosi 125,00 kn po osobi. Raspored polazaka:
Punta skala 9:00
Petrčane 9:10
Pinija 9:15
Funimation / Yachting 9:30
Branimir 9:40
Autobusni Konzum 9:50
Hotel Lucija Posedarje 10:20

NAPOMENA:
Ovaj novi rekreativni sport zavole svi koji se u njemu okušaju te je idealan za sve uzraste, bilo da ste sportski ili nesportski tip. Veslanje na dasci predstavlja odličnu zabavu i još bolje iskustvo za sve…

Upit za rezervaciju