Home / Team building / Team building aktivnosti
  • team-building-zadar-magic-croatia
  • team-building-hrvatska-jeep-safari-magic-croatia
  • team-building-magic-croatia
  • team-building-rafting-zrmanja-magic-croatia
  • team-building-zrmanja-kayak-magic-croatia

Team building aktivnosti

Poboljšajte komunikaciju i produktivnost svojih zaposlenika, obratite nam se i za vas ćemo organizirati zabavne team building aktivnosti u prirodi i smještaj uz specijalitete lokalne kuhinje. 

Team building je vrsta programa kojima se želi postići povećanje produktivnosti, učinkovitosti i uspješnosti zaposlenika neke tvrtke koji će se pritom osjećati zadovoljnije, opuštenije i obučenije. Team building obuhvaća druženja odraslih, boravak u prirodi, izazove i zadatke kojima je glavna tema timski rad, način razmišljanja, motivacija te kreativno rješavanje problema u nepoznatoj situaciji.

Ukoliko želite poboljšati poslovnu komunikaciju u radnoj sredini, djelotvornost zaposlenika tvrtke, zbližavanje suradnika te upoznavanje njihovih osobnosti obratitite nam se kako bi vam pomogli izabrati, predložiti i pripremiti idealan Team building za vašu tvrtku i zaposlenike kako bi ostvarili što bolje i uspješnije poslovanje.

Vaš idealan Team building može biti organiziran kao izlet (npr. Rafting na rijeci Zrmanji ili Kajakom po rijeci Zrmanji) ili možemo organizirati Team building putovanje (npr. 3 dana u Dalmaciji – uključen smještaj, aktivnosti u prirodi, izlet, razgled grada, večera). Možemo osmisliti Team building samo za vas, prema Vašim zahtjevima i prijedlozima. Ili vi možete predložiti lokacije, a mi aktivnosti. Zajedno možemo ostvariti vašu viziju te pružiti zaposlenicima vrhunsku zabavu. Obratite nam se s povjerenjem!

Upit za rezervaciju