Home / Suveniri

Suveniri

U ponudi imamo unikatne hrvatske suvenire. Proizvođači i dobavljači su isključivo obrti, tvrtke i pravne osobe u Republici Hrvatskoj odnosno zemlja porijekla je Hrvatska.

Svaki suvenir i proizvod je rađen s ljubavlju, ručno, primjenjujući različite tehnike oblikovanja, tkanja, bojanja, šivenja… U svaki je utkano puno ljubavi i topline, vješte ruke su svaki komad učinili posebnim.

Nudimo suvenire od kože, drveta, kamena, gipsa, keramike, pleksiglasa, platna, pruća. Imamo i jestive (bombonjere, čokolade,) mirisne (lavanda, sapuni, kreme, ulja) i prekrasne ručne radove (šlingane, vezene, šivane).

U ponudi imamo i velik izbor igračaka oblikovanih u maštovite likove i bojane sa netoksičnim bojama koje nisu opasne za zdravlje djeteta.

U mogućnosti smo Vam ponuditi i oblikovanje poklon paketa po Vašoj želji (za tvrtke, slanje u inozemstvo i sl.) i lijepo zapakirati u ukrasne košarice koje su ručno rađene te ih napuniti sa proizvodima po Vašoj iz naše šarolike ponude proizvoda.

Svi naši proizvodi izloženi su u našem prodajnom prostoru, u poslovnici na adresi Poljana pape Aleksandra III, br. 7, Zadar. Slobodno dođite i pogledajte!