Home / Zdravstveni turizam / Medicinski zahvati / Stomatološki zahvati
  • dental-clinic-magic-croatia

Stomatološki zahvati

Hrvatska je među top destinacijama u Europi kada se radi o stomatološkim zahvatima. Odlična stvar kod Hrvatske je da se uz kvalitetni  stomatološki zahvat i uz novi osmijeh možete opustiti na jadranskoj obali i dobiti besplatan odmor!

ZAŠTO IZABRATI HRVATSKU?
Medicinski turizam u Hrvatskoj posljednjih nekoliko godina bilježi značajan rast zbog EU direktive (direktiva EU 2011/14, koja je stupila na snagu 2013.) koja osigurava da građani EU imaju pravo na zdravstvenu zaštitu u drugim državama članicama. Od tada postaje sve popularnije da ljudi iz EU-a i širom svijeta odabiru Hrvatsku kada su u pitanju medicinski zahvati.
Čak i stručnjaci za medicinski turizam predviđaju da Hrvatska ima potencijal biti jedna od deset najboljih svjetskih zemalja u idućih deset godina.

Ogromna prednost koju ima Hrvatska je ta što nudi stomatološke zahvate priznatih stručnjaka po pristupačnim cijenama u zemlji koja već ima reputaciju sigurne i popularne turističke destinacije. To znači da ćete dobiti visokokvalitetnu stomatološku uslugu, platiti manje i imati izvanredno iskustvo opuštanja na jednom od otoka na jadranskoj obali ili u šarmantnom povijesnom gradu dok se oporavljate od liječenja.
Što se tiče cijena, u usporedbi s drugim zemljama zapadne Europe, stomatološki zahvati u Hrvatskoj su jeftiniji čak i nakon pokrivanja svih putnih troškova.
Izvrsna njega i stručnost definitivno će poboljšati vaše pozitivno iskustvo kao pacijenta.

Dakle, sljedeći put kad zatrebate stomatološke zahvate, zašto ne biste odabrali Hrvatsku i istovremeno uživali u vrhunskom tretmanu i okružju.

ŠTO MI RADIMO?
Obratite nam se, pružite relevantnu medicinsku dokumentaciju, recite nam o stomatološkim uslugama koje vas zanimaju i mi ćemo pronaći najbolju stomatološku kliniku za vas. I ne samo to, možemo organizirati cijeli vaš posjet počevši od avionskih karata, rezervacije smještaja i organiziranja dodatnih usluga poput wellness i spa tretmana, obilazak obližnjih gradova ili degustacije tradicionalnih specijaliteta hrvatske kuhinje.

Možemo vam ponuditi stomatološke usluge u privatnim stomatološkim ordinacijama u: Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru

Ovdje je popis stomatoloških usluga koje možemo organizirati za vas:

  • Zubni implantati: rješenja za nedostatak jednog zuba, više zubi ili potpuni nedostatak zuba
  • Oralna kirurgija: dijagnoza i liječenje oralnih stanja koja zahtijevaju kiruršku intervenciju (kirurško uklanjanje oštećenih umnjaka, podizanje sinusa, uklanjanje granuloma i raznih cista)
  • Zubne krunice i zubni mostovi: zamjena nestalih zuba i poboljšanje izgleda i funkcionalnosti postojećih zuba
  • Izbjeljivanje zubi
  • Parodontoza i tretmani za zdravije desni

Upit za rezervaciju