Home / Putovanja / Europska / Putovanje u London 4 dana
 • big-ben-london-magic-croatia
 • london-magic-croatia
 • london-zadar-magic-croatia
 • tower-bridge-london-magic-croatia

Putovanje u London 4 dana

Provedite 4 nezaboravna dana u Londonu i posjetite jedan od najživljih gradova na svijetu s bogatom povijesnom baštinom i prepoznatljivom arhitekturom. 

GARANTIRAN POLAZAK: 21.11. – 25.11.2019.
Doplata za polazak iz Zadra: 470,00 HRK po osobi

ISTAKNUTO:

 • Uživajte u panoramskom pogledu na London s najveće ikad izgrađene promatračnice u obliku kotača – London Eye
 • Posjetite Tower Bridge, prepoznatljivi simbol Londona i najpoznatiji londonski most
 • Kupujte u najvećim i najpoznatijim robnim kućama u Europi

PLAN OBILASKA:
Trajanje: 
4 dana, 3 noćenja

1.dan: Zagreb – London

Sastanak s voditeljem putovanja 2 sata prije početka leta u zračnoj luci “Franjo Tuđman” u Zagrebu kod šaltera informacija na 2. katu. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba u London na liniji OU 490 u 17:50 sati. Dolazak u London u 19:15 sati po lokalnom vremenu. Organiziran prijevoz iz zračne luke do hotela i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora posjetit ćete Piccadily Circus i West End, s voditeljem putovanja koristeći javni prijevoz.
Imat ćete slobodno vrijeme za razgled, a nakon toga ćete se vratiti u hotel u dogovoreno vrijeme.

2. dan: London

Doručak u hotelu. Nakon doručka s voditeljem putovanja posjetit ćete Big Ben i Houses of Parliament. Proći ćete pored sjedišta britanskog premijera u Downing Street-u, vidjet ćete kraljevske straže na konjima i zaustaviti se na Trafalgar square-u. Nakon toga slijedi individualni odlazak u Nacionalnu galeriju, jednu od najpoznatijih galerija slika na svijetu gdje ćete vidjeti slike slavnih umjetnika kao što su Van Gogh, Monet, Tizian, Holbein, Rubens, Raphael, itd. Nakon posjeta Nacionalnoj galeriji, prošetat ćete do obližnjeg Covent Gardena, poznatog po brojnim dućanima, restoranima i kazalištima. Ovdje slijedi slobodno vrijeme za ručak.
Nakon toga uputit ćete se prema London Eye, panoramskom kotaču s kojeg se pruža najbolji panoramski pogled na grad. Zatim ćete imati slobodno vrijeme za osobne programe. Preporuka je da posjetite boemsku četvrt Soho, koja je postala popularna 60-tih godina za vrijeme Beatlesa, Mary Quant i „Swinging Londona“. Zatim posjetite The Shard ili „Krhotina“, najvišu zgradu u EU i najnoviji dodatak londonskom skyline-u, a projekt je talijanskog arhitekta Renzo Piana te odnedavno ima vidikovac na 72. katu na 244 metra visine.
Kada završite s razgledom grada vratit ćete se u hotel.

3. dan: London

Doručak u hotelu. Zatim odlazak s voditeljem putovanja na fakultativnu vožnju brodom po Temzi. Nakon toga slijedi slobodno vrijeme koje možete iskoristiti za razgled poznatih muzeja (Victoria and Albert, British Museum, Muzej voštanih figura Madame Tussaud, Tate Gallery itd.) ili možete posjetiti slavne robne kuće Harrods, Selfridges i Hamleys, najpoznatiji dućan s igračkama.
Preporuka je da posjetite Camden Market, jedan od najslavnijih uličnih sajmova na svijetu i da ručate u jednom od mnogobrojnih engleskih pubova. Svakako posjetite Abbey Road i pješački prijelaz koji su 1969. godine proslavili Beatlesi koji su se tu fotografirali.
Nakon toga povratak u hotel i noćenje.

4. dan: London – Zagreb

Doručak i nakon toga odjava iz hotela. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju, odlazak do puba ili posjet drugih glasovitih londonskih lokaliteta: Westminster Abbey, Buckingham Palace, poznati Tower ili St. Paul’s Cathedral.
U kasnim poslijepodnevnim satima organizirani transfer u zračnu luku. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Londona za Zagreb na liniji OU 491 u 20:00 sati. Dolazak u Zagreb u 23:15 sati po lokalnom vremenu.

CIJENA: 4.180,00 HRK ili 570,00 EUR  po osobi

UKLJUČENO U CIJENU:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb – London – Zagreb
 • zrakoplovne pristojbe 1.190 HRK
 • razgled pješice i javnim prijevozom uz voditelja putovanja
 • 3 noćenja s doručkom u 4* hotelu s dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s engleskim doručkom (doplata za jednokrevetnu sobu je 1.290,00 HRK)
 • transfer od/do zračne luke u Londonu
 • razgled grada s voditeljem putovanja
 • boravišna pristojba te troškovi organizacije i prodaje
 • PDV

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • fakultativne sadržaje
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
 • napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju
 • troškove osobnih narudžbi

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA:

Ulaznica za Muzej voštanih figura Madame Tussauds 34,00 GBP; London Eye 25,00 GBP; cijena povratne vožnje Temzom do Greenwicha (Westminster Bridge – Greenwich) cca. 16,50 GBP; Westminster Abbey 20,00 GBP; St Paul’s Cathedral 18,00 GBP; Tower of London 25,00 GBP, nacionalni muzeji su besplatni (British Museum, National Gallery, Tate Modern, Tate Britain i sl.)

KORISNE INFORMACIJE:

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Magic Croatia zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Londonu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.

MJESTO POLASKA:

 

Upit za rezervaciju