Home / Informacije / Ostvareno putovanje Gardaland – Verona

Ostvareno putovanje Gardaland – Verona

Putovanje u Gardaland i Veronu je ostvareno 25.-27.9.2015.

Autobus sa 40 putnika popunjen, komentari putnika odlični.

“Zabavno putovanje na kojem smo uživali u vožnjama u zabavnom parku, te kasnije u Veroni. Dečko i ja samo zadovoljni!” – Ivana R.

“Na put sam išla s dvoje djece da se zabave i provedu na svim vožnjama u parku. Djeca su se oduševila, a onda sam i ja zadovoljna!” – Sanja K.

“U društvu prijateljica i naših sinova, ovo putovanje je za mene bio divan doživljaj!” – Marija L.

“Ekipa je bila odlična, park zabavan, a Verona ugodna.” – Marko S.

O destinaciji:

Gardaland je zabavni park otvoren 1975. godine i smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji. Gardaland broji tisuće posjetitelja godišnje, a turisti dolaze iz cijelog svijeta. Park trenutno sadrži 6 velikih “Roller Coastera” (Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure,Orto Bruco, Mammut,Fuga da Atlantide i Raptor). U Gardalandu je trenutno broji 56 vožnji (ima još mnoge u izgradnji) te je najveći zabavni park u Italiji. Danas park broji preko 2.8 milijuna posjetitelja godišnje.

Verona je glavni grad istoimene talijanske provincije i drugi najveći grad (poslije Venecije) u regiji Veneto, na rijeci Adige, u neposrednoj blizini jezera Lago di Garda, 100 km zapadno od Venecije. U Veroni se nalazi mnoštvo kulturno-povijesnih spomenika, osobito mnogo dobro očuvanih iz rimskog razdoblja. Grad i danas leži na sjecištu dvije glavne ulice izvornog rimskog vojnog kampa, Cardo i Decumanus.  Ipak, najslavniji spomenik je Veronska Arena, treći po veličini očuvani rimski amfiteatar.

Plan putovanja:

25.09.2015. polazak sa parkirališta dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku u 22:00 sata.

1.DAN – 26.09.2015. 

Ranojutarnja vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju do…

…Gardalanda, najvećeg zabavnog parka u Italiji koji broji preko 3 milijuna posjetitelja godišnje, a nalazi se u gradiću Castelnuovo del Garda. Dolazak u Gardaland. Uživanje u atrakcijama u zabavnom parku. Park trenutno sadrži 6 velikih “Roller Coastera”: Blue Tornado – najbrža vožnja u parku, Magic Mountain, Orto Bruco – vožnja koja se odvija na visini od četrdeset metara, a pogled s vrha uključuje mogućnost pregleda čitavoga grada i jezera Lago di Garda, Mammut i Fuga da Atlantide. Nakon zabave i uživanja u atrakcijama Gardalanda, odlazak do hotela. Smještaj u hotel. Večera u restoranu hotela. Noćenje.

2.DAN – 27.09.2015.

Nakon doručka vožnja autobusom do centra grada Verone.  Šetnja i razgled grada: PIAZZA BRA, ARENA, PIAZZA DELLE ERBE, JULIJINA KUĆA. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Nastavak putovanja kroz Italiju uz zaustavljanje u shoping centru u Palmanovi. Povratak kućama očekuje se u večernjim satima.

Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom
 • 1 polupansion u hotelu SaN Vito, Negrar *** (uključeni večera i doručak)
 •  ulaznice za zabavni park Gardaland
 • obilazak Verone i odlazak u shopping centar Palmanova
 • usluge turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • jamčevinu za turistički paket aranžman
 • osiguranje od odgovornosti
 • troškove organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje, kulturno – povijesne spomenike, te ostale fakultatitvne sadržaje koji nisu gore navedeni
 • obroke u Gardalandu
 • osobnu potrošnju
 • putno osiguranje

NAPOMENA:

Djeca do 1 m visine ne plaćaju ulaznicu u Gardaland, stoga se za njih ostvaruje 20% na cijenu.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 1.050,00 kuna

Upit za rezervaciju