Home / Blog / Obiteljski odmor s djecom u Zadru: smještaj, plaže i najbolji izleti
  • family-vacation-croatia-zadar

Obiteljski odmor s djecom u Zadru: smještaj, plaže i najbolji izleti

Ako planirate obiteljski odmor s djecom u Hrvatskoj, onda je Zadar idealan izbor. U zadarskoj županiji nalazi se najbolji obiteljski hotel, puno lijepih pješčanih plaža i obilje obiteljskih aktivnosti.

Divite se najljepšem zalasku sunca na svijetu, pronađite savršenu plažu i odmarajte okruženi predivnom prirodom.

Obiteljski smještaj u Zadru

Falkensteiner Club Funimation je hotel s 4 zvjezdice u Zadru s aktivnostima za cijelu obitelj. Smješten je na pješčanoj plaži, samo 5 km od starog grada Zadra. Prostor za zabavu za djecu uključuje prostrani bazen s divovskim toboganom, pustolovno igralište i profesionalnu skrb za djecu te odlične animacijske programe. Odrasli se mogu odmarati u nagrađenom Spa i wellness centru s unutarnjim bazenom, teretanom, saunom, Kneipp terapijom, vanjskim jacuzziejm i parnom kupkom.

family-hotel-zadar-magic-croatia

Diadora Falkensteiner je obiteljski hotel s 4 zvjezdice smješten u slikovitom okruženju prekrasnog poluotoka s izravnim pristupom pješčanoj plaži. Udobne obiteljske sobe, posebni spa tretmani za najmlađe i odrasle goste te više sportskih terena stvorit će opuštajući odmor prepun avanturističkih iskustava za roditelje i djecu. Posebni programi, poput tečaja plivanja za bebe i djecu uključeni su u cijenu.

Family-hotel-zadar-croatia

Privatni apartmani odličan su izbor ako želite smanjiti troškove tijekom odmora. Magic Croatia surađuje s mnogim privatnim iznajmljivačima, pa u slučaju da razmišljate o iznajmljivanju obiteljskog smještaja kontaktirajte nas na info@magic-croatia.hr i mi ćemo pronaći najbolji smještaj za vas prema zadanoj cijeni i drugim kriterijima kao što je lokacija i slično.

family-friendly-apartment-zadar-croatia

Plaže za obitelji s djecom u Zadru

Osjetite ljetni povjetarac i uživajte u zvuku valova na nekim od najljepših plaža zadarske regije. Evo našeg izbora 3 najbolje plaže koje su savršene za obitelji s djecom na zadarskom području:

Sakarun 

sakarun-sandy-beach-zadar

Sakarun je smješten na sjeverozapadnoj obali Dugog otoka. To je velika uvala s miješanim bijelim pijeskom i šljunkom, tirkiznim morem i okružena borovom šumom. Plitko more savršeno je za igru i kupanje i najmanje djece.

Pješćana plaža Nin

nin-sandy-beach-family-vacation-zadar

Velika pješčana plaža nalazi se u šarmantnom gradiću Ninu, nedaleko od Zadra. Idealna je za obitelji s djecom zbog plitke vode i toplog mora. Prema izboru American Travel Channel-a nalazi se na vrhu najljepših plaža na svijetu.

Ražanac

sandy-beach-zadar-magic-croatia

Ražanac je smješten samo 20 km od Zadra, ali ima mnoštvo pješčanih plaža idealnih za obitelji s djecom koja će zasigurno uživati u čistom moru i igranju na pijesku.

Top 9 izleta za obitelji s djecom u zadarskoj županiji:
  1. Razgled grada Zadra uz doživljaj virtualne stvarnosti i degustaciju
  2. Velebit Jeep Safari
  3. Izlet brodom po rijeci Zrmanji
  4. Izlet brodom na Sakarun iz Zadra
  5. Izlet brodom u Kornate i Telašćicu
  6. Izlet u Nacionalni park Krka iz Zadra
  7. Izlet u Nacionalni park Plitvice iz Zadra
  8. Najbolje od Zadra – biciklistička tura s vodičem
  9. Povijesni grad Nin – biciklistička tura s vodičem

Uzmite svoje torbe, spakirajte omiljeni ljetni outfit i posjetite Zadar kako biste uživali u sunčanju, kupanju u kristalno čistom moru, šetnji plažom na zalasku sunca te se jednostavno opustite daleko od stresne svakodnevice.

Upit za rezervaciju