Home / Zdravstveni turizam / Kozmetički tretmani / Face lifting i zatezanje kože lica
  • face-lifting-magic-croatia

Face lifting i zatezanje kože lica

Uklonite početne znakove starenja na licu i odaberite face lifting tretman u najbolje ocijenjenoj klinici u Hrvatskoj. Platit ćete manje, u usporedbi s drugim zemljama Europe, za iste visokokvalitetne tretmane koje provode iskusni profesionalci koristeći naprednu tehnologiju.

 

ŠTO JE FACE LIFTING?
Face lifting je vrsta kozmetičke operacije koja zateže mišiće lica, kožu lica i kožu vrata kako bi vam pružila mladalački izgled lica. Nakon takve operacije, ukupni izgled lica se poboljšava, a rezultati su nevjerojatni – vaše lice izgleda 10 godina mlađe!
Ovisno o kirurškoj tehnici, estetska operacija pomlađivanja i zatezanja kože lica traje od 3 do 4 sata. Vrijeme oporavka i povratak normalnim dnevnim aktivnostima mogući su 7-14 dana nakon operacije, dok teške tjelesne aktivnosti treba izbjegavati 4-6 tjedana nakon operacije.
Za sve one koji nisu kandidati za cjeloviti tretman face liftinga lica (koža lica i vrata), a žele osvježiti svoje lice, mini facelift je sjajna opcija i može se raditi pod lokalnom anestezijom.
Kandidati za takve operacije su obično osobe u dobi između 40 i 60 godina.
U klinici će vam tijekom savjetovanja dati objektivno mišljenje na temelju vaših zahtjeva i onoga što liječnik smatra najboljim rješenjem, bilo da se radi o kirurškoj korekciji ili neinvazivnom tretmanu.

Promjene na licu koje se mogu smanjiti face liftingom:

  • pojava sitnih bora, naglašeni prirodni nabori lica, opuštena koža lica i obraza
  • obješena koža i drugačija kontura linije brade
  • smanjena elastičnost kože i opuštena koža na predjelu vrata (ako tretman uključuje zatezanje kože vrata)

ZAŠTO IZABRATI HRVATSKU?
Privatna klinika s vrhunskim stručnjacima iz plastične kirurgije jamči zadovoljstvo klijentima. Posljednjih nekoliko godina sve više ljudi i slavnih bira Hrvatsku za liječenje zbog znatno niže cijene u usporedbi s drugim zemljama,ali s istom razinom kvalitete tretmana.
Čak i ako posjet Hrvatskoj zbog odmora neće biti vaš glavni razlog putovanja, i dalje ćete imati priliku kombinirati oporavak od tretmana face liftinga i opuštajući odmor na idiličnom otoku na Jadranu.

ŠTO MI RADIMO?!
Mi ćemo vam pomoći u pronalaženju najbolje pouzdane klinike za tretmane face liftinga, samo nas obavijestite koji tretman vas zanima i stvorit ćemo najprikladniji paket koji uključuje osnovni predoperativni pregled, face lifting tretman, oporavak nakon operacije u udobnom smještaju i/ili wellness tretmane kako biste mogli uživati u svom oporavku.

Upit za rezervaciju